ÉLNI !

2010.05.29

Herner Dorka kisfilm sorozata (2010)

Történet: A műsor pozitív hangulatokat, témákat, érzéseket, motívumokat ragad meg. Cél, hogy naponta legyen egy perc, amikor a néző biztosan megkapja azt, ami talán az egész napjából hiányzott: a pozitív életszemléletet. Mert bár gyakran elfelejtjük élni jó. A műsor mellőzi a pátoszt, inkább kevésbé didaktikusan, könnyedén, de az üzenetet erősen sugallva mutatja be a témákat.

Célunk továbbá, hogy ne csak Budapest legyen a forgatások helyszíne, hanem a vidéki, illetve határon túli nézőink is fölfedezhessenek ismerős tájakat, motívumokat, épületeket - ezzel is erősítve azt, hogy bárki magáénak érezhesse a műsort. Élni jó: a műsor címe tükrözi az ars poeticáját. Apróságokon és lényegibb dolgokon keresztül mutat rá a műsor, miért jó élni. Szépségek, öröm, változatosság számtalan formában megjelennek ezek az életünkben, csak hozzáállás kérdése, hogy meglátjuk-e őket.

Rendező: Herner Dorka Producer: Pék Csaba, Bodzsár István Operatőr: Vízkelety Márton Gyártó: Lagunafilm Forgalmazó: MTV Támogató: MTV